Følg med på Facebook:

Massage

Massage

Massage og badesalt
Trænger du til afslapning og afstresning samt forkælelse? Eller, er du øm og træt i kroppen? Massage kan afhjælpe dette.

Forkæl dig selv og din krop med en afslappende massage i dag.

Japansk lifting

Behandlingen giver velvære, nydelse, afstresning og får ansigtet til at se mere friskt og livligt ud. Langt de fleste oplever et ansigtsløft der er 100 % naturligt Alle anvendte produkter er økologiske.

Behandlingen er sammensat af: Afrensning af huden samt let lermaske, udvidet lymfedrænage, hovedbundsmassage, akupressur (afbalancering af kroppens energisystem), japansk ansigtsmassage, ansigtsterapi af organzonerne, afslappende massage af skuldre, øvre ryg samt arme og hænder. Desuden en afsluttende fod massage

Varighed: 90 minutter.
Pris: 795 kr.

Wellness & forkælelse

En afslappende og blid behandling fra top til tå. Et roligt og langsomt tempo, der tillader dig at synke ind i en dyb, indre stilhed. Kroppen efterlades med fornyet energi og fred i sindet.

Varighed: 90 minutter.

Sportsmassage

Er dybdegående og anbefales til sportsudøvere samt folk, der har en fysisk aktiv livsstil. Behandlingen anbefales desuden til personer med skader, der skal afhjælpes. Er du øm eller utilpas, er dette også det rette valg til dig. Behandlingen udføres med fokus på dine problemområder og efter dine behov.

Varighed: 30-90 minutter.

Deep tissue massage

Deep tissue er primært en behandling for ømme og stressede muskler, der har behov for at blive bearbejdet. I denne behandling arbejdes der med de områder, hvor du har behov for afspænding af en specifik muskel. Derfor arbejdes der på samme område i længere tid samt godt nede i dybden af musklen.

Varighed: 30-60 minutter.

Siddende ryg og nakke massage

Har du problemer med at ligge på maven, og har brug for at blive afspændt i nakke og øvre ryg? Så er denne behandling den rette for dig.
Du vil sidde afslappet i en knæstol, og mærke dine muskler blive arbejdet igennem. Denne behandling vil især løsne muskler, der er anspændte efter kontor/skærm arbejde og lignende jobs, hvor du udfører samme bevægelse gentagne gange.

Varighed: 30 minutter.

Du kan hente prislisten for massage her.