Følg med på Facebook:

Bag om Fit by DR - Dorte Richardson
Fit by DR er din genvej til kostvejledning, massage og personlig træning.

Bagom Fit by DR

Lær mere om kvinden bag Fit by DR, og bliv inspireret til at blive sundere igennem kostvejledning, massage og personlig træning.

Kvinden bag Fit by DR – hvem er jeg?
Mit navn er Dorte Ellegaard Richardson og jeg er indehaver af Fit By Dorte Richardson.
Som personlig træner, massør og kostvejleder, arbejder jeg med mennesker med mange forskellige startsteder og ønsker.

Jeg er uddannet og certificeret hos ISSA (International Sports Sciences Association), Precision Nutrition (ernæringsspecialist/-coach), At Work (massage) samt ICA (International Coaching Association).

Jeg har været i fitness industrien i mere end 30 år, og har en baggrund i sport og fitness; både som konkurrence atlet og som træner. Dette giver mig en unik forståelse for, hvor stor betydning individuelt tilrettelagt træning, kostvejledning og massagebehandling har.

Jeg vil derfor altid tage udgangspunkt i dig og din livssituation, når jeg tilrettelægger din træning, kostvejledning eller massage. 

Fit by DR af Dorte Richardson

Min metode

Uanset om vi taler om kostvejledning, personlig træning eller massage, kan disse udføres på mange forskellige måder.

Jeg tager udgangspunkt i dig, hvor du er nu, og hvor du gerne vil hen. Jeg begynder altid med spørgsmålet: ”hvordan virker det for dig”, og uanset hvor du er i forløbet, er det et spørgsmål du vil få igen og igen. For virker det, så skal vi gøre mere af det, og virker det ikke, så skal vi naturligvis ændre det.

Jeg er ærlig, respektfuld og på samme tid også realistisk over for dig i forhold til dine ønsker og mål, da dette er vigtigt for et godt samarbejde.

Jeg er på samme tid en træner/coach, der skubber dig ud af din komfortzone, og beder dig gøre ting du måske ikke tror, at du er i stand til, men som jeg ved vil flytte dig videre på din rejse.

Min lange erfaring i fitness branchen gør, at jeg er i stand til at hjælpe dig uanset hvor du er på din rejse – om du skal til at begynde, har været lidt i gang, vender tilbage efter en periode eller allerede er godt i gang.

Og vigtigst af alt: du er 100% i fokus, når vi arbejder sammen. Du sidder i førersædet, og er meget mere end et stykke papir for mig. Derfor vil du altid blive hørt, og være med til at styre “rejsen”.

Certificeringer

Jeg har følgende certificeringer: personlig træner, gruppe træning og ernærings specialist. Jeg er ligeledes uddannet både livs- og ernærings coach.

Ønsker du at se mine certificeringer, klik her.

Bliv hjulpet godt på vej mod et sundere dig

Med mere end 30 års erfaring, hjælper jeg dig godt på vej mod et sundere dig. Det gælder uanset om du har brug for kostvejledning, massage eller personlig træning – eller måske alle tre?

Jeg håber, at denne side har hjulpet dig på vej mod din endelige beslutning om, hvad du har brug for, for at komme godt videre. Har du lyst til at lære mig endnu bedre at kende, finder du udtalelser fra tidligere og nuværende klienter på Fit by DR’s Facebookside.
Læs mere om de forskellige løsninger jeg tilbyder ved at klikke rundt på boksene nedenfor.