Følg med på Facebook:

Kostvejledning

Kostvejledning

Smoothie og grønt
Vil du gerne tabe dig og have mere energi i hverdagen? Få lavet en grundig kostanalyse og begynd din sundere livsstil i dag.

Hvad går kostvejledning egentlig ud på?
Uanset hvilke ønsker du har til din kost, starter vi altid med en grundig kostanalyse.

Kostanalysen er vigtig i forhold til at se – ikke kun det, der kan gøres bedre – men også for at få øje på det du allerede nu gør godt.

Vægttab

Ønsker du at tabe dig? Har du prøvet adskillige slankekure, og kæmper du stadig med de ekstra kilo? Så er du kommet til det rette sted.

At tabe sig handler om meget mere end selve maden – det handler om vaner. Vi skal naturligvis have styr på, hvad du spiser, hvor meget du spiser, hvornår du spiser, og hvor fysisk aktiv du er. Det er på samme tid også vigtigt at se nærmere på din søvn, da den er et vigtigt komponent i et vægttabsforløb.

Dernæst kigger vi på dine vaner. Du skal lære, hvad dine mønstre er for at kunne ændre dine vaner. Det skal synliggøres, så det at tabe sig bliver en naturlig del af din hverdag – uden afsavn og strikse regler.

Hos mig vil du lære, hvordan du taber dig, så dine resultater bliver vedvarende. Og vigtigst af alt, hvordan du ændrer og ”træner” nye vaner, så dit forløb bliver en livsstilsændring du kan fortsætte med – også, når du har opnået den vægt, du ønsker.
Hos Fit by DR er du ikke på slankekur, men i færd med at ændre din livsstil.

Endelig skal du vide, hvordan du sammensætter din mad, så du får de resultater du ønsker. Har du nogensinde tænkt over, at du måske får for lidt at spise?

Lad os sammen se nærmere på, hvad du gør nu, og derefter rette til, så du, uden at skulle lave hele din hverdag om, kan tabe dig.

Mere energi

Sammensætningen af din mad er helt essentiel for at få mere energi.

Hvad du spiser, hvor meget du spiser, og hvornår du spiser, er vigtige elementer i forhold til at opnå mere energi. Hvis det du gør nu ikke fungerer for dig, skal du ændre det for at få resultater. Så lad og få styr på sammensætningen, så du kan springe frisk op af sengen om morgenen.

Kostvejledningen kan foregå både ansigt til ansigt eller online/telefonisk. Det er helt op til dig.

Du kan hente prislisten for kostvejledning her.

Udtalelse fra en tidligere klient

5/5
Jeg har igennem BodyPresent (Nu Fit by DR) haft fornøjelsen af at følge PN programmet - fantastisk. Ganske enkelt. Jeg er zoneterapeut og ikke mindst igennem mit virke som terapeut, burde jeg selv kunne havde knækket koden til et vægttab (20 kg er kommet på efter det 6. og sidste barn) meeeen nej. Vægten bare steg og steg. Efter et utroligt spændende år med PN (og Dorte fra BodyPresent) har jeg fået forståelse for, hvilke forhold der skal til, for i mit tilfælde at tabe mig. Ikke noget med at sulte mig el lignende... det virker bare og jeg kan som terapeut sige, at jeg ALDRIG har mødt et program som i den grad virker - på den sunde måde.
Camila
Kostvejledning